September: maand van werk

  Met onze BeLife Vitaliteit kalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maanden staan in het teken van 'werk'.

  Na de vakantieperiode kan je weer met nieuwe energie aan het werk. In deze maand staat de batterij werk centraal.

  Wat geeft jou voldoening? Wat laat jou presteren? En wat wil je graag bereiken in jouw werk? Maak een plan voor meer focus en ambitie in jouw werk en houd de opgedane energie en vitaliteit vast in het najaar. Hier hebben jij en jouw werkgever plezier van. Bespreek regelmatig je werk, ambities en knelpunten met jouw werkgever. Hierdoor weet je beter wat je van elkaar kunt verwachten en kan je tijdig bijsturen.

  Themadagen in september

  • Week van de Loopbaan (13 - 18 september)
  • Nationale sportweek (17 - 26 september)
  • Nationale Vitaliteitsweek (20 - 26 september)
  • Week van het werkgeluk (20 - 26 september)

  BeLife vitaliteitkalender

  Met onze Vitaliteit kalender breng je verschillende vitaliteitsthema’s op en laagdrempelige en enthousiaste manier onder de aandacht bij jouw medewerkers. Door de gemeenschappelijkheid van de thema’s en door het koppelen aan de herkenbare thema’s in de seizoenen, is het aansprekend voor iedereen. De medewerkers krijgen concrete tips en tricks waardoor ze direct aan de slag kunnen met het behouden of verbeteren van hun vitaliteit. Benieuwd naar de Vitaliteit kalender? Of benieuwd wat wij voor jouw medewerkers kunnen doen op het gebied van slaap, vitaliteit en gezondheid? Neem dan contact met ons op via 088-330 1400.

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen uit ons vakgebied. 

  Hier inschrijven