1. Oktober maand van aanpakken

  Oktober: maand van aanpakken

  Met onze BeLife Vitaliteit kalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maanden staan in het teken van 'aanpakken'.

  Met onze BeLife Vitaliteit kalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maanden staan in het teken van ‘aanpakken’. In deze maand merk je dat de energie en plannen die je hebt opgedaan en gemaakt in de zomer kunnen opdrogen. Wat belemmert je en hoe kan je dit aanpakken? 

  De maand oktober staat in het teken van jezelf motiveren om dat wat je wil bereiken en wat in het slop is geraakt weer op te pakken. Ook is de herfst voor velen niet het meest favoriete seizoen. Verdwijn niet in vervelende ‘binnen’ gewoontes! Verminder je schermtijd, stop met snoepen en motiveer jezelf om in actie te komen en bijvoorbeeld vaker naar buiten te gaan. Ga voor een mooie herfstwandeling, samen of alleen.

  Onze tips

  • Een workshop Keuzes maken
  • Een workshop Persoonlijke leiderschap
  • De podcast Mindwalk

  BeLife vitaliteitkalender

  Met onze Vitaliteit kalender breng je verschillende vitaliteitsthema’s op en laagdrempelige en enthousiaste manier onder de aandacht bij jouw medewerkers. Door de gemeenschappelijkheid van de thema’s en door het koppelen aan de herkenbare thema’s in de seizoenen, is het aansprekend voor iedereen. De medewerkers krijgen concrete tips en tricks waardoor ze direct aan de slag kunnen met het behouden of verbeteren van hun vitaliteit. Benieuwd naar de Vitaliteit kalender? Of benieuwd wat wij voor jouw medewerkers kunnen doen op het gebied van slaap, vitaliteit en gezondheid? Neem dan contact met ons op via 088-330 1400.
   

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Workshops

  Medewerkers die zelf regie nemen over hun gezondheid, vitaliteit, energie en mentale kracht zijn vaak duurzaam inzetbaar en hebben meer plezier in hun werk. BeLife ondersteunt en inspireert medewerkers middels workshops en trainingen om vanuit eigen kracht in beweging te komen. We bieden de workshops zowel op locatie als online aan. 

  Meer informatie