1. Juli en augustus: maand van ontspanning

  Juli en augustus: maand van ontspanning

  Met onze BeLife Vitaliteit kalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maanden staan in het teken van 'ontspanning'.

  Juli en augustus zijn de uitgelezen maanden om even een tandje lager in de ‘stand-by’ te gaan. Hoewel je i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus voor dit jaar wellicht geen vakantie hebt geboekt, is het wel van belang om vakantie te nemen en te ontspannen. 

  Vakantie is de tijd van recharge. Door het jaar heen heb je focus op het opladen van jouw batterijen, in de vakantie schoon je ze op. Tijd voor jezelf en elkaar. Alleen of met je naasten dingen doen waar je de afgelopen maanden niet aan toe gekomen bent. Als fotograferen jouw passie is heb je nu de tijd om er op uit te gaan met jouw camera of neem de tijd voor andere vergeten hobby’s.

  BeLife vitaliteitkalender

  Met onze Vitaliteit kalender breng je verschillende vitaliteitsthema’s op en laagdrempelige en enthousiaste manier onder de aandacht bij jouw medewerkers. Door de gemeenschappelijkheid van de thema’s en door het koppelen aan de herkenbare thema’s in de seizoenen, is het aansprekend voor iedereen. De medewerkers krijgen concrete tips en tricks waardoor ze direct aan de slag kunnen met het behouden of verbeteren van hun vitaliteit. Benieuwd naar de Vitaliteit kalender? Of benieuwd wat wij voor jouw medewerkers kunnen doen op het gebied van slaap, vitaliteit en gezondheid? Neem dan contact met ons op via 088-330 1400.

   

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen uit ons vakgebied. 

  Hier inschrijven